Den härliga våren närmar sig och jag kan känna hur det spritter i benen av lust att både få vara ute mera i ljuset men också att skapa nya saker, både i hemmet och i företaget. Men det är nu jag måste ha lite koll på min ”doer” (göraren). Den där otroligt effektiva och energirika delen av mig som kan få väldigt mycket gjort på väldigt kort tid. Risken är annars att den rusar iväg, med mig i släptåg.

Ta doern i hand heter bloggen och handlar just om det att inte låta doern (göraren) ha för mycket att säga till om och inte heller ha för hög fart, utan att ta den i handen och gå på en gemensam promenad.

Vad händer annars?

Egentligen kan jag bara prata för mig själv men jag tror det gäller många andra. Om jag inte håller i mig själv och så att säga håller ett lagom tempo så tappar allt jag gör essensen av mig själv. D v s den impregnering av mig själv i det jag erbjuder uteblir. Det blir istället mentalt framskapade tjänster utan det djup och den glädje som jag vill att de ska ha, och som är jag. På företagsspråk heter det att det inte stödjer Butterflying Todays varumärke.

Därför att det viktigt att våga stanna upp och känna in om det du gör är rätt och från rätt plats i kroppen. Speciellt nu på våren när energin är så igångsättande.

Så ta det lite lugnt, ta doern i hand och gå på en härlig vårpromenad.

Vårhälsningar//Karin

 

Karin Wells

Jag är en 5-barns mamma med många strängar på min lyra. Jag är fostrad i entreprenörsföretag och är i grunden ekonom. Jag är framförallt bra på att se andras gåvor och lyfta människor runt omkring mig.