winter-598631_960_720

Jag är fortfarande lite yrvaken efter valresultatet i USA och efter en lång period av nackbesvär. Jag har helt enkelt varit tvungen att stänga ner omvärlden och en stor del av mig själv för att läka men nu de senaste två dagarna börjar min kraft komma åter.

Jag har haft tvivel om jag är rätt i livet, om jag verkligen har kraften och om det jag gör verkligen gör någon skillnad. Och det var säkert det jag skulle ha tiden som sjuk att fundera över. Det och USA:s valresultat har stärkt min övertygelse att det är viktigt att fortsätta stötta kvinnor på alla möjliga vis. Den feminina energin behöver stärkas och i Butterflying Today görs det genom att stötta kvinnor att starta och driva företag.

Vad kan du bidra med?

Jag var i Almedalen i somras och pratade om varför kvinnors företagande behövs, vad kvinnor kan tillföra och vilken fråga man bör ställa sig i livet, man som kvinna, oavsett om man driver företag eller ej. Den frågan känns aktuellare än någonsin då alla behöver kliva in i sina positioner i livet,  i sin själskraft och ställa sig frågan ”vad kan jag bidra med”. Då kommer du till hjärtat och där finns ditt unika bidrag till världen. Jag har valt att bidra med min erfarenhet och kompetens inom företagande i kombination med mig själv som en nyfiken och öppen person. Det sistnämnda lika viktigt, om inte viktigare än det förstnämnda.

Be the change!

Att göra skillnad är att, istället för att tycka och tänka en massa saker, verkligen göra slag och göra något. Engagera sig och faktiskt påverka. För det går att påverka! Det känns också än viktigare än tidigare att verkligen göra skillnad.

Jag kommer iallafall fortsätta mitt arbete med att stötta kvinnors företagande genom mentorskap, utbildningar och crowdfunding. Jag tror jag gör skillnad.

Se gärna filmen från i somras i länken nedan.

Almedalsveckan 2016

Jag önskar dig en riktigt skön helg!

//Karin

Karin Wells

Jag är en 5-barns mamma med många strängar på min lyra. Jag är fostrad i entreprenörsföretag och är i grunden ekonom. Jag är framförallt bra på att se andras gåvor och lyfta människor runt omkring mig.