Vad är det för märklig fråga. Man ska väl göra det man kan? Eller?

Ja, eller? Ska man det? Ska man gå kvar i gamla invanda fotspår för att det är tryggt och för att man kan det? Det kan t o m vara så att man tycker om det man gör men det behöver inte betyda att det är fortsättningen på livet ändå.

Jag var en etablerad ekonom och kände mig väldigt trygg och kompetent i min roll. Men det gav mig ingen upplevelse av mening längre. Jag kunde fortfarande känna att jag bidrog på jobbet men det den där riktiga glädjen saknades och det var mycket som gick på rutin. Jag löste det genom att jobba färre och färre dagar och samtidigt sökte jag efter vad det var jag istället SKULLE göra? Känner du igen dig? Du har liksom vuxit i ditt jobb/profession men även förbi den. Det är inte rätt. Du är inte på rätt plats i livet längre.

Steget att säga upp alla mina ekonomiuppdrag samt även de ideella uppdragen var ganska lätt när de väl togs, det var väldigt grundat, men det tog faktiskt ett par år att komma dit. År som jag använde till att öva tålamod och tillit. För jag visste, tids nog visar det sig vilken min väg vidare i livet är. Nu när jag lever min dröm kommer mitt brus tillbaks, bruset i blodet, och glädjen av att livet är fantastiskt. Det är inte bara ord, det är så. Livsaptiten är åter och jag busar och skojar med barnen och njuter av livet.

Att leva sin dröm kan kännas just så, en dröm, något ouppnåeligt. Men det är just det som Butterflying today brinner för. Att stötta kvinnor att ta stegen att förverkliga sina drömmar.

För att Du är värd det och för att Världen behöver det!

Att leva ett hållbart liv är att göra det som ger dig glädje och energi. Att annat är ohållbart!

Soliga hösthälsningar/Karin

Karin Wells

Jag är en 5-barns mamma med många strängar på min lyra. Jag är fostrad i entreprenörsföretag och är i grunden ekonom. Jag är framförallt bra på att se andras gåvor och lyfta människor runt omkring mig.