Tänk vad mycket lättare saker går när man gjort den en gång förut. Något att tänka på för alla er som ska göra något för första gången. Det tar emot, det är mycket att lära in, du kanske känner oro och rädsla av olika slag. Men simsalabim, när det är gjort en gång så rullar det vidare av sig själv. Mycket av motståndet är borta, tryggheten infinner sig, allt är inte nytt, det tekniska sitter etc etc.

Och så känns det för mig inför denna del av Butterflying Today som heter ”Inspiration på väg”. Nu är andra filmen klar att visa upp för omvärlden. Det är Marita Gunnarsson på Wahlmans café och Klassiska byggvaror som jag har äran att intervjua denna gång. En fantastisk förebild i sitt företagande. Kika gärna på filmen i länken nedan och om du har vägarna förbi Kloster, ta chansen och kom förbi!

https://www.youtube.com/watch?v=UyIkpbGCyM0

Varma hälsningar//Karin

 

Karin Wells

Jag är en 5-barns mamma med många strängar på min lyra. Jag är fostrad i entreprenörsföretag och är i grunden ekonom. Jag är framförallt bra på att se andras gåvor och lyfta människor runt omkring mig.