Nu är det länge sedan jag skrev något men jag har inte glömt bort er. Det har bara vara mycket annat som velat komma igenom så jag har pausat skrivandet en stund. Den här bloggen handlar om att följa flödet och lyssna på hjärtat. Och det är det jag gör i större och större utsträckning.

Om jag tar denna blogg som ett exempel så startade jag den 2015 med intentionen att blogga en gång per vecka. Åh, vad lustfyllt det var och oj vad mycket som ville ut. Ibland flera gånger per vecka. Kanske inte så strategiskt men vadå, det var det som tryckte på. Sen tog flödet slut. Jag bjöd in andra att skriva men det släppte inte riktigt. Jag tog en paus över sommaren och för en vecka sedan vaknade lusten igen, fast i en annan form.

Det som vill komma ut nu är en idé jag haft under ett år ganska precis. Jag såg då framför mig att jag tog min bil och åkte runt till företagarkvinnor (och ev män) och intervjuade dem i deras vardag och värld. ”Inspiration från andra” helt enkelt men i ”liveformat”. Och nu händer det. Jag har spelat in den första filmen, den är inte redigerad  för jag vet inte hur man gör (ännu). Fler filmer kommer för det här känns så roligt och viktigt, att visa på olika former att företaga på och även lyfta kvinnor omkring mig. Bilen tar mig än så länge ca 1 mil i omkrets men jag kommer kunna köra längre sträckor.

Har du tips på en spännande företagare som du vill att jag ska hälsa på så maila mig!

Ge mig ett par veckor till så rullar jag ut filmerna även här på bloggen.

Min uppmaning till dig är nu att lyssna på var din lust finns, var du känner glädje, var din intuition leder dig och kör inte på bara för att du en gång sagt så. Livet är ett flöde, varför inte bara följa med?

Varma sensommarhälsningar från mig //Karin

Karin Wells

Jag är en 5-barns mamma med många strängar på min lyra. Jag är fostrad i entreprenörsföretag och är i grunden ekonom. Jag är framförallt bra på att se andras gåvor och lyfta människor runt omkring mig.