Jag behöver vända mycket av min energi inåt under ett par månader för att göra klart webbkursen ”starta, driva och utveckla företag utifrån hjärtats kraft”.

För att få utrymme för det behöver jag minska ner på mina helt självpåtagna åtagande, där bloggen är en av dem.

Nu undrar jag om någon av er som läser den skulle tycka det var härligt att dela med sig av sina erfarenheter som företagare. Det har hela tiden varit min intention att fler ska uttrycka sig genom bloggen och jag har öppnat dörren förut, men ingen har gått in. Men nu kanske?

Svarar det här an i dig. Kontakta mig på karin@butterflying.today. En eller flera blogginlägg spelar ingen roll. Bara det känns rätt i dig.

Kram//Karin

Karin Wells

Jag är en 5-barns mamma med många strängar på min lyra. Jag är fostrad i entreprenörsföretag och är i grunden ekonom. Jag är framförallt bra på att se andras gåvor och lyfta människor runt omkring mig.