youth-570881_960_720

Det blir en kort blogg idag och den handlar om att inte skjuta upp saker i väntan på att det ska bli bättre tider, bättre förutsättningar eller bara bättre av något obestämt som bara kan förnimmas.

Utan att istället vara istället en ”kamikazepilot” som vågar ställa frågan, ringa samtalet, starta bolaget eller vad det nu är du skjuter upp. Jag tror aldrig att det kommer en tidpunkt då jag känner att allt är perfekt för då har chansen passerat och jag har definitivt jobbat i för mycket kontroll.  Givetvis finns det grader i detta. Är jag helt under isen och ligger i maginfluensa så är det olämpligt att ta telefonluren och ringa ett viktigt samtal. Annars tror jag det handlar mycket om att fokusera på uppgiften och våga! Egentligen är man väl inte rädd för själva handlingen utan resultatet av det.

Låt inte rädslan att misslyckas bli större än lusten att prova! Just Do IT.

Butterflying today planerar att ha Just-Do IT dag där temat är “våga tjäna mycket pengar”. Vi bjuder in Kicki Westerberg, ekonomisk PT, som kommer hjälpa dig våga göra det som får ditt företag att bli mer lönsamt.

Vårhälsningar

//Karin

Karin Wells

Jag är en 5-barns mamma med många strängar på min lyra. Jag är fostrad i entreprenörsföretag och är i grunden ekonom. Jag är framförallt bra på att se andras gåvor och lyfta människor runt omkring mig.