Hjärta

Fylld av möten från eget företagarmässan känner jag mig starkare och lyckligare än på länge. Tänk vad mänskliga möten är viktiga för mitt välbefinnande!

Jag som trodde jag skulle vara trött efter tre dagar och tom på energi. Jo, jag blev trött men inte p g a att jag tömt mig själv utan att jag blev helt enkelt full, överfull. Fylld av alla kvinnor jag mötte under de tre dagarna. Starka, spännande kvinnor som delade sina företagsideér med mig, sina liv och tankar kring både det ena och det andra. Det blev samtal om marknadsföring, blogg, finansiering, affärsidéer men även om livet som helhet och relationer. Wow, vilka möten säger jag bara. Omvälvande och jag har inte smält allt ännu. Jag träffade några män också och starkast intryck gjorde Nick som jobbade som egen företagare inom mammagympa. Det tycker jag är coolt. Jag hoppas kunna gästblogga hos honom och berätta hur jag fått kroppen att hålla under och efter fem barn.

Jag skulle så gärna vilja skriva om alla och vad de gör för att marknadsföra dem och jag hoppas jag inom snar framtid kan dela lite av den kvinnokraft som finns där ute till er alla som följer bloggen. Vi behöver bli inspirerade och hitta förebilder.

En kvinna jag gärna vill berätta om stod i min monter och gav så mycket till mig och alla hon träffade under de tre dagarna. Linda på likamedia.com är bland de varmaste personer jag känner. Ungefär sju kramar per dag fick jag av henne och de värmde ända in i hjärtat. Det krävs ett stort hjärta för att värma någon annans hjärta. TACK Linda alias ”app-Linda”.

Vi behöver varandra och vi behöver mötas. Det är nog kontentan av de tre dagarna i en mässmonter. Det var inte den slutsatsen jag trodde jag skulle dra efter dessa dagar:-)

Fortsätt ha en skön november och glöm inte att MÖTA varandra och KRAMAS!!

Stor kram från mig

//Karin

Karin Wells

Jag är en 5-barns mamma med många strängar på min lyra. Jag är fostrad i entreprenörsföretag och är i grunden ekonom. Jag är framförallt bra på att se andras gåvor och lyfta människor runt omkring mig.